Tündér Ilona Vendégház – Csíkfalva

Tündér Ilona logóA Só útja felénél – Marosvásárhelytől 24 km-re, Nyárádszeredától 3 km-re, Szovátától 30 km-re – a Nyárádmente festői környezetében, Csíkfalván, található a Tündér Ilona vendégház. A házigazdák szeretettel várják vendégeiket, akik akár pihenésre, akár kalandozásra vagy csupán kikapcsolódásra vágynak.
A Tündér Ilona Vendégház szolgáltatásait igénybe véve a vendégeknek lehetőségük lesz felfedezni az erdélyi tájak szépségét, belekóstolni a táj hagyományos ételeibe, valamint megismerkedni az erdélyi falvak világával. A vendégház mellett, a Tündér-völgyben található faházikókban, teljes vagy fél-panziós ellátást is igénybe vehetnek az odalátogató turisták.

Napraforgó Vendégház – Parajd

Napraforgó Vendégház logóA Só útja Parajd felöli végénél, nyugodt, csendes környezetben található a családbarát Napraforgó Vendégház. Rusztikus faház, fedett tornác, felszerelt konyha és ebédlő várja az odalátogatókat. A vendégház mellett egy új épületben 4 apartman típusú szoba áll a turisták rendelkezésére. Ide elsősorban olyan vendégeket várnak, akik kényelmesen, zavartalanul szeretnék eltölteni idejüket ebben a meghitt környezetben.
A Napraforgó Vendégház egyéb szolgáltatások mellett, internethozzáférést és biztonságos parkolót biztosít az odalátogatók számára. Az udvaron a játszótér mellett filagória, grillező és hangulatos kert is várja a turistákat.